Johnny Depp pridružio se Instagramu i poručio fanovima da brinu jedni o drugima

HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

231

Holivudski glumac Johnny Depp (56) pridružio se Instagramu kako bi komunicirao s fanovima dok traje karantin zbog pandemije koronavirusa.

Depp je već prvi dan imao više od 1,5 miliona sljedbenika i zahvalio se fanovima na podršci. Prvo što je objavio bila je fotografija na kojoj se vidi kako sjedi u pećini sa svijećama.

“Pozdrav svima… snimam nešto za vas sada… samo trenutak”, objavio je Depp.

On je potom podijelio video u kojem se zahvalio fanovima, prenosi Sky.com.

“Hvala svima na vašoj ljubaznosti, vašoj nepokolebljivoj podršci i vašoj snazi tokom ovih godina”, poručiio je Depp.

Rekao je da se od njega tražilo da se pridruži društvenim mrežama zbog pandemije koronavirusa.

“Mislim da do sada nikada nisam imao neki poseban razlog da se pridružim društvenim mrežama. Sada je vrijeme za otvaranje dijaloga, jer je ovaj nevidljivi neprijatelj već prouzrokovao neizmjerne tragedije i štetu ljudskim životima”.

Depp, koji je dio benda The Hollywood Vampires, također je pozvao svoje fanove da se “brinu jedni o drugima” za vrijeme globalne pandemije i savjetovao ih da ostanu kući.

“Danas stvorite nešto što će koristiti vama i drugima sutra. Učinite sve što smatrate da bi moglo biti od koristi da biste uljepšali nečiji dan. Crtajte, čitajte, slikajte, mislite, učite, snimajte video na telefonu, svirajte instrument ako svirate, ako ne znate, učite”, savjetovao je Depp.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime